xde motif !!



saya dah lame pendam semua nie..
ase dah tak tertahan nak hadapi semua nie..

pagi nie saya ada interview keje ag..
kul 10 pagi..
harap-harap semua dalam keadaan baik..
saya harap sangat-sangat awak call atau msj saya..
masih ade mase ag 3jam...
saya nak keajaiban itu berlaku..
saya nak dengar satu ayat semangat dari awak..

semalam saya tunggu awk mesej saya..
saya tunggu awak call saya..

tapi 
semua tue just sia-sia..

saya amik keputusan,,
saya yang akan call awak..
saya nak kata semangat dari awak..

mase saya call awak..
saya epi sangat sebab saya dengar kawan-kawan awak happening gila..
walaupun lam ati saya marah sebab awak cam tak kisah ngan saya..

saya tau awak bukak puase ngan kawan-kawan awak semalam...
saya tau sebab awak dah mentionkan kat saya..
yang tue saya tak kisah..
awak pun berhak untuk men'enjoykan' diri awak..
saya takde hak nak halang semua tue..

saya tunggu awak semalam sampai saya tertido..
saya penat semalam..
saya tak larat nak tunggu awak..

1.30 pagi td awak anta msj bagitau yg awak dah sampai umah..
walaupun berat mate saya nak bukak,
saya kuatkan jugak untuk bace mesej awak..
pas saya bace,,
saya panjatkan kesyukuran sebab awak dah selamat sampai umah..

kalau awak bace blog and entri nie,,
saya nak awak tau...
saya perlukan support dari awak sekarang..
saya tau awak bz ngan keje 2 3 arinie..

saya cuba memahami awak..

awak....
jap ag saya nak g interview keje...
awak doakan saya k..
saya sayang awak sangat-sangat...

walaupun saya tau 
saya bukan the best untuk awak..








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

leave your link here